Salut! Permiteti-mi inca o data sa va felicit pentru pasul facut si sa va urez casa de piatra. Va multumesc pentru incredere si pentru solicitarea ofertei de pret.
Tipul de fotografie pe care il practic este cel tip reportaj. Ce inseamna asta? Am sa incerc, in majoritatea cazurilor, sa raman neobservat si sa fotografiez acele momente unice si de neuitat din viata voastra! In ziua cea mare, am sa fiu alaturi de voi din prima secunda (pregatiri), pana la cheful ala misto de dupa tort
Va recomand, ca in functie de posibilitati, sa ne intalnim inainte de nunta pentru a avea ocazia sa ne cunoastem si sa sa nu fim niste straini in ziua nuntii, ci prieteni.
De fiecare data cand fotografiez dau totul astfel incat sa capturez acele sentimente si experiente unice, nu doar niste imagini goale. Nu vreau sa fotografiez niste oameni care zambesc, ci vreau sa imortalizez identitatea, autenticitatea si hazul fiecarui cuplu.
Sunt foarte critic cu mine si satisfactia suprema pentru mine, ca fotograf,este sa vad ca fotografiile mele "ating sufletul".
Voi fi împreună cu voi pe toată durata evenimentului.
Veți primi în jur de 600-800 de fotografii (pot fi si 1200 sau chiar 1500 – momentele inedite din eveniment vor dicta această cifra). Aratați-mi că vă iubiți și lăsați numărul acesta în seama mea.
Toate fotografiile sunt prelucrate individual, la nivel de culoare, contrast, tonalitate, crop, balans de alb. Va pot da mai multe detalii despre felul în care prelucrez la întalnirea noastră – ce e musai să existe înainte de a semna contractul. Veți petrece foarte mult timp alături de mine în ziua nunții și este foarte important ca noi să fim pe aceeași lungime de undă, să rezonăm și să ne simțim confortabil unul în preajma celuilalt
Pentru a putea fi fotograful vostru, am două cerințe de la voi:
1. Pe persoana iubită ce o vei avea langă tine o viața o cunosti, o iubești, o respecți și crezi că aceasta este cea mai potrivită pentru tine. În ziua nuntii va trebui să-mi arătați cât de mult vă iubiți și vă apreciați, iar eu vă promit fotografii inedite, indiferent că va ploua, va ninge sau că popa va fi beat :).
2. O cafea – eu voi fi omul alaturi de care veți petrece cel mai mult timp din ziua nunții voastre, alături de care vă veți distra, veți plânge, vă veți descărca grijile și emoțiile și de aceea este obligatoriu să mă cunoașteți, înainte de a lua decizia finală de a colabora cu mine. Sunt sigur că nu-ți dorești un fotograf care să stea cu gândul doar la dimineața de după nuntă, când iși va lua remunerația și va pleca acasă.
Am înţeles că fiecare cuplu are propriile dorințe, de aceea am realizat o oferta standard, dupa care puteti adauga servicii in functie de preferinte, astfel încât la final sa ajungeti la produsul dorit.
Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la numarul de telefon 0746-875.018.
Solicitarea si rezervarea serviciilor sunt valabile pentru ambele parti, doar dupa achitarea avansului (minim 10% din valoarea totala) si semnarea contractului.
Termenul limita de predare a fotografiilor editate este de maxim 90 zile lucratoare, pe o galerie online privata + copie rezerva in cloud 1 an.
Orice deplasare in afara judetului Cluj se va taxa cu 0,20 euro/km parcurs. In cazul in care distanta dintre locatia evenimentului este mai mare de 120 km, este necesara asigurarea cazarii, atat cu o noapte inainte de eveniment, cat si dupa eveniment.
Este recomandat ca inainte de nunta sa ne intalnim personal si sa stabilim cat mai multe detalii legate de nunta voastra. In cazul in care personalitatea mea nu v-a castigat increderea si credeti ca v-ati intelege mai bine cu un alt fotograf, puteti sa-mi spuneti acest lucru dupa intalnire. Acest drept imi apartine si mie, iar in cazul in care simt ca un alt fotograf vi se potriveste mai bine, va voi anunta.
Back to Top